Златна Прага – Дрезден –Майсен – Карлови Вари

Предколедна Златна Прага – Дрезден –Майсен – Карлови Вари

Дати: 30.04-05.05.2015 г.

Заявките заедно с превода за участие следва да се получат
не по-късно от 24.04.2015 г.

Програма на семинара
Съществените изменения и нови моменти в ДДС законодателството. Практически въпроси. – „Касова отчетност”; Обратно начисляване на ДДС при търговия със зърно. Облагане на лизинга и на личното потребление;Дискусия; Казуси, актуални и спорни текстове по прилагането на ЗДДС и ППЗДДС. Промените в Закона за данъците върху доходите на физическите лицаи местните данъци и такси; Промените в Закона за акцизите и данъчните складове; ваучери за гориво на земеделските производители; Измененията в Наредба Н-18 от 2006. за регистриране и отчитане на продажби в търговски обекти чрез фискални устройства Промени в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс. Промени в ЗКПО през 2014 г.: Обезценяване на вземания; Облагане на задължения; Неизплатени възнаграждения и обезщетения на физически лица към края на годината; Данъчно облекчение за производствена дейност в райони с висока безработица; Освобождаване от облагане с данък при източника на доходи от лихви по облигации и други дългови ценни книжа; Доходи от лихви, авторски и лицензионни възнаграждения, подлежащи на облагане с по-нисък данък при източника; Данъчно стимулиране при предоставяне на стипендии; Други промени.

Цена 328 лв.
Доплащане семинарна такса 70 лв
Семинарът ще се състои при минимум 10 участника
Местата са ограничени!

Ден 1

Отпътуване от София в 16:00 ч. от Алескандър Невски”” по маршрут Белград – Будапеща – Братислава – Прага. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане в Прага – градът на 100-те кули. Ако в момента на пристигане на групата в хотела има свободни стаи групата ще може да бъде настанена. Стандартното настаняване по закон в туризма се осъществява след 14:00ч. Настаняване в хотела. – Панорамно-пешеходна обиколка на Прага – Храдчани – Пражки храд – седалище на Президента, комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедрала „Свети Вит”, Златната уличка с дома на Кафка и кулата „Далиборка”, използвана в миналото като затвор, Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти, Старе Место – старият градски часовник с Кметството. Свободно време за разходка в центъра на Златния град.Нощувка.

Ден 3

Закуска. 07:00 – 7.30ч. Закуска. По желание в 07,30 ч. еднодневна екскурзия до столицата на Саксония, известна като „Флоренция на Елба” – гр. Дрезден /доплащане 40лв. – включва транспорт, пътни такси, местен екскурзовод и обиколка в Дрезден и посещение на коледните базари/Обиколка с местния екскурзовод в старата част на града. По желание посещение на бароковия дворец „Цвингер”, прочут с Музея на порцелана, Оръжейния музей и една от най-богатите картинни галерии в света, известна с шедьовъра на Рафаело – „Сикстинската Мадона” /входната такса за комплекса не е включена в цената/. Връщане в Прага вечерта. Нощувка.

Ден 4

Закуска. 07:00 – 08:00ч. Свободно време или екскурзия по желание – еднодневна екскурзия до Карлови Вари – един от най-привлекателните курорти в света, невероятна комбинация от лечебна вода, природа и старинна архитектура. Връщане в Прага. По желание в 18,00 ч. – разходка с корабче по р. Вълтава, с включена вечеря, без напитки. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5

Закуска.07:00 – 08:00ч. В 10ч. напускане на хотела. Отпътуване за България. По пътя Бонус – свободно време за кратка разходка в Бърно – само на няколко километра от този одухотворен и величествен град, на 2 декември 1805 г. се е състояла „битката на тримата императори”. Свободно време за разходка в центъра. Отпътуване за България в 17.00 ч. Нощен преход.

Ден 6 Пристигане в София около обяд.

Цена 328 лв.

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

транспорт с лицензиран туристически автобус по маршрут София – Прага – София;

3 нощувки със закуски в хотел ***A&O Prague Metro Strizkov или подобен в Прага

Посещение на Бърно и свободно време за разходка и снимки в центъра на града;

Медицинска застраховка за 2 000 евро с Асистанс;

Водач представител от фирмата организатор;

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

Разходи от личен характер;

Еднодневна екскурзия до Дрезден и Майсен – 40 лв при мин 40

туристи

Еднодневна екскурзия до Карлови вари -30 лв при мин 40 туристи

Начин на плащане:

Депозит – 120 лв. на човек при записване до 28.02.15

Доплащане до 10.04.2015.

Напишете коментар