Нова Година 2014 в ДИДИМ, Турция /4 нощувки/

Да съчетаем полезното с приятното!
Семинар на тема ”Новите моменти в социалното, здравното осигуряване и трудовите отношения през 2013 г.“
[more…]

НОВА ГОДИНА 2014 В ДИДИМ
28.12.2013 – 03.01.2014 /4 нощувки/
В Дидим се намира величественият храм на Аполон Дидимски (от VI в. пр. Хр.), както и храмът на Посейдон с известното изображение на горгоната Медуза. Според митологията тя се влиюбила в Посейдон и избягала в неговия храм, заради което боговете я наказали, отнемайки и красотата и превръщайки косите и в змии. Също така друга интересна забележителност са античните градове Милет (там е живял математикът Талес) и Приен (с единствения запазен храм на Зевс в Анадола), намиращи се само на няколко километра от Дидим, руините на древен стадион и др. Туристите могат да опитат различни водни спортове на плажа, да посетят множеството барове, кафенета, ресторанти и дискотеки, най-голямата от които е дискотеката „Медуза“. Организират се и допълнителни екскурзии: Ефес и къщата на Дева Мария; Памуккале с калциевите тераси и др. Плажовете в Дидим са чисти, покрити са с естествен морски пясък и са отличени със „Син флаг“.

ПРОГРАМА
1`ви ден
28.12.2013

Тръгване в 16.00ч. от София на ст. „Васил Левски“. / от Варна и Бургас /, 18.00ч. от Пловдив хотел “Санкт Петербург”, 19.00 от Стара Загора, Габрово и Велико Търново, Казанлък, Нова Загора, Сливен, Ямбол, Русе. Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта преминаване на Дарданелите.

2`ри ден
29.12.2013
Преди обед пристигане в ДИДИМ. Панорамна обиколка на Дидим. Настаняване в избрания хотел. Обяд. Вечеря на шведска маса. Нощувка.

3`ти ден
30.12.2013
Закуска. Свободно време. Обяд и вечеря на шведска маса. Нощувка.

4`ти ден
31.12. 2013
Закуска. Свободно време.
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕР с богато меню, неограничено количество безалкохолни и алкохолни напитки и атрактивна празнична програма – български ТОП DJ, БОГАТА РАЗВЛИКАТЕЛНО- МУЗИКАЛНА И АТРАКЦИОННА ПРОГРАМА!!!
Нощувка.

5`ти ден
01.01.2014

Закуска. Екскурзия до Ефес- най-големия запазен античен град от древността, къщата на Дева Мария, храмът на Артемида – едно от седемте чудеса на света, посещение на кожена фабрика /срещу допълнително заплащане/. Вечеря на шведска маса. Нощувка.

6`ти ден
02.01.2014
Закуска. Отпътуване за България. По-желание разглеждане на гр. Измир срещу доп. заплащане. Пристигане на другия ден рано сутринта в Пловдив, София на ст. „Васил Левски“.

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО:

Транспорт София-Дидим-София с комфортен, лицензиран за международен транспорт автобус.

4 нощувки на съответната база ALL – всичко включено

ПОДАРЪК- Посещение на храма на Аполон

ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕР с неограничени алкохолни и безалкохолни местни напитки, богато меню; български ТОП DJ, БОГАТА РАЗВЛИКАТЕЛНО- МУЗИКАЛНА И АТРАКЦИОННА ПРОГРАМА!!!

Обслужване на място в Турция от представител на ТА

Медицинска застраховка Асистънс на Булстрад / за лица над 65г. доплащане /.

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ НЕ Е ВКЛЮЧЕНО:

Семинарна такса – 70 лв
всички допълнителни екскурзии на място.

Задължително доплащане за новогодишна вечеря за дете от 7-12.99г. 40 лв.

допл. за екскурзия до град Измир – 10 лв. – заявява се и се плаща при записване

ДОПЛАЩАНЕ:

за отпътуване от Варна и Бургас – 20 лв. на човек в две посоки – Mинимален брой туристи за осъществяване на пътуването: 35 човека

за отпътуване от Велико Търново, Габрово, Русе – допл. по 20 лв. на човек, за отпътуване от Казанлък – 15 лв. на човек, за отпътуване от Нова Загора, Сливен и Ямбол допл. по 10 лв. на човек – тръгванията от всички градове са гарантирани, при събрани по-малко от 20 човека, тръгването ще се осъществи с трансфер до основните автобуси
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

Международен паспорт

УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ!
1. Настаняването в хотелите при пристигане става след 14.00 часа, а освобождаването на стаите до 12.00 часа!
2. При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
3. Преди настаняване в стаите и след освобождаване на същите не се ползват никакви услуги в хотелите или се ползват срещу заплащане!
4. При настаняване на трима възрастни в стая с три легла, не се гарантират три оделни нормални легла, тъй като винаги третият възрастен ползва отстъпка от цената и затова се настанява на допълнително легло, същото важи и за всички деца настанени в стандартна стая! Трети възрастен и деца се настаняват на редовно легло само, когато се заплати фамилна стая или апартамент!
5. Настаняването в стая с изглед към морето или в основна част на хотела става само в случаите където е обявено доплащане за това и съответно е заплатено предварително в офисите и представителствата на ТА.
6. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от ТА се съобщават в ден сряда в седмицата на тръгване!
7. Настаняването в автобусите е според датата на записване!
8. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая.
9. Всички деца имат седалка в автобуса!

1 Коментар по “Нова Година 2014 в ДИДИМ, Турция /4 нощувки/”

  1. Където и да отиде човек все ще му е интересно и ще научи нещо ново.Там определено е истински лукс от вкусове и аромати. От десертите може да избираме между традиционните баклава, локум, кадайф, ревене и то във всякакви разновидности – със сметана, шоколад, ядки, сиропи, плодове и още какво ли не. Много интересен е сладкишът ашуре. Традиционно се приготвял и пишмание. Вкусни, много сладки и интересни ястията тук наистина ще ни поднесат една феерия от вкусове.От една страна е храната, а от друга страна е невероятната им култура и дрехи,особено шаловете са невероятни има огромен избор.

Напишете коментар