Нова година 2014 в Белград -30.12-01.01.14

Да съчетаем полезното с приятното!
Съществените изменения и нови моменти в ДДС законодателството. Практически въпроси.
[more…]
1 ден – 30.12.

Отпътуване от София в 07:00 ч по маршрут Калотина- Ниш- Белград.

С пристигането в Белград ще се насладите на първи впечатления от Сръбската столица с автобусна панорамна обиколка из града – Нови Белград, мостовете по река Сава, Арената, Калемегдан с паметника на свободата, Съборната църква „Свети Архангел Михаил” и най-големият православен храм на Балканския полуостров – „Свети Сава”, Скупщината- сръбския парламент и площад „Теразие” с емблематичния за града- хотел Москва.

Настаняване. Пешеходна обиколка на търговската част на града – по ул. Княз Михаил до символа на Белград – крепостта Калемегдан, Народния театър, Народния музей, в който се помещава завидна колекция от шедьоври на Реноар, Дега, Матис, Пикасо, Рембранд и други. Обиколката продължава с посещение на легендарния квартал Скадарлия превърнал се в символ на бохемския живот, притегателен център за актьори художници и писатели. Сръбският Монмартр, както е известен сред столичани, днес е денонощно средище за забавления, кулинарни и други изкушения. Свободно време. Вечеря по желание и срещу допълнително заплащане в автентична сръбска кафана в бохемския квартал Скадарлия с жива музика – 35 евро.

2 ден – 31.01.

Закуска. Свободно време за пазар и разходки.

Приготовления за Новогодишната нощ. 21:15 ч НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотел Park Belgrade с жива музика и специално Новогодишно меню, изготвено от известният сръбски шеф Stambol Gestamov на шведска маса С НЕОГРАНИЧЕНА КОНСУМАЦИЯ НА МЕСТНИ АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ!

3 ден – 01.01.

Честита Нова Година! Късна закуска. Отпътуване от хотела около 10:30 часа. Попътно разглеждане на град Ниш с екскурзовод. Отправяне към България. Пристигане в София

вечерта.

PARK HOTEL 3* Белград

Изцяло реновиран през 2012 и пленява с модерен стил, и топли цветове. Hotel Park е разположен в сърцето на града , на ъгъла на най-красивите улици на Белград , Njegoseva и Светозар Маркович. В хотела : Подземен паркинг на 2 нива, 122 стаи и 3 апартамента; Кафене,безплатен WI-FI, ресторант, банкетна зала, фитнес център , СПА център, други услуги: химическо чистене, пране, гладене, обмяна валута, room service 06 ч – 23ч.

Цена : 255 лв
Цената включва:

2 нощувки със закуски в реновирания хотел Park Beograd в самият център на града! www.hotelparkbeograd.rs

Транспорт с комфортен автобус

Панорамна обиколка на Белград

Пешеходна обиколка на Белград с екскурзовод Панорамна обиколка на Ниш Медицинска застраховка с покритие 5000 евро и асистънс (до 70г.)

Цената не включва:

Доплащане за счетоводен семинар 70 лв
НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ – 60 евро на възрастен с жива музика и специално Новогодишно меню, изготвено от известният сръбски шеф Stambol Gestamov на шведска маса С НЕОГРАНИЧЕНА КОНСУМАЦИЯ НА МЕСТНИ АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ!

За деца под 7 години безплатен куверт!

За деца до 14 год. – 50% от сумата за Новогодишната вечеря!

Входни такси в музеи, галерии и др.

Вечеря по желание в автентична сръбска кафана в бохемския квартал Скадарлия с жива музика – 35 евро.

Доплащане за застраховка за лица над 70 до 80 г. – 5 лева

Доплащане за единична стая – 60 лева;

Напишете коментар