Истанбул 06.11-09.11.14

Истанбул

06.11-09.11.14
[more…]
Доплащане за семинарна такса – 70 лв
Семинарът ще се състои при минимум 10 участника

Програма на семинара
Съществените изменения и нови моменти в ДДС законодателството. Практически въпроси. – „Касова отчетност”; Обратно начисляване на ДДС при търговия със зърно. Облагане на лизинга и на личното потребление;Дискусия; Казуси, актуални и спорни текстове по прилагането на ЗДДС и ППЗДДС. Промените в Закона за данъците върху доходите на физическите лицаи местните данъци и такси; Промените в Закона за акцизите и данъчните складове; ваучери за гориво на земеделските производители; Измененията в Наредба Н-18 от 2006. за регистриране и отчитане на продажби в търговски обекти чрез фискални устройства Промени в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс. Промени в ЗКПО през 2014 г.: Обезценяване на вземания; Облагане на задължения; Неизплатени възнаграждения и обезщетения на физически лица към края на годината; Данъчно облекчение за производствена дейност в райони с висока безработица; Освобождаване от облагане с данък при източника на доходи от лихви по облигации и други дългови ценни книжа; Доходи от лихви, авторски и лицензионни възнаграждения, подлежащи на облагане с по-нисък данък при източника; Данъчно стимулиране при предоставяне на стипендии; Други промени.

І Ден Четвъртък – 21:00 ч. – тръгване от гр. София по посока ГКПП “Капитан Андреево”. Нощен преход към Истанбул.
ІІ Ден Петък – Пристигане в Истанбул. При възможност ако има свободни стаи в момента на пристигане гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи настаняването става след 12.30ч.
Програма по желание: 09:00 ч. – Пешеходна разходка с екскурзовод из античния и средновековен исторически център на Истанбул
ІІІ Ден Събота – Включена в пакета : Закуска в хотела.
09:00ч. – Панорамна обиколка на града с разходка с кораб по Босфора – 23 евро
Програма по желание: 20:15 ч. – Посещение на вариете с турска шоу-програма /36 евро
Програма по желание: 20:15 ч. – Посещение на Gar вариете с турска шоу-програма /25 евро

ІV Ден Неделя – Включена в пакета : Закуска в хотела.Посещение на МОЛ
12:30 ч. – Отпътуване за Одрин кратък престой в града.
Пристигане в София през нощта

Цена 165 лв. **/*** хотел
доплащане 70 лв семинарна такса

Напишете коментар