Златна Прага – Дрезден –Майсен – Карлови Вари

Пътуващ семинар до Златна Прага – Дрезден –Майсен – Карлови Вари

Дати: 30.04-05.05.2014 г.
Семинар на тема:
СОЦИАЛНОТО И ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ – ОЧАКВАНИ ПРОМЕНИ ПРЕЗ 2014 Г.
[more…]
ПРИЛАГАНЕ НА ЕДИННАТА ДАНЪЧНО-ОСИГУРИТЕЛНА СМЕТКА – ПРОМЕНИ ПРЕЗ 2014 Г. ОТРАЖЕНИЕТО Й ВЪРХУ ОСИГУРИТЕЛНИТЕ ОТНОШЕНИЯ И ПРАВАТА НА ОСИГУРЕНИТЕ ЛИЦА
АКТУАЛНИ КАЗУСИ ОТНОСНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ОСИГУРИТЕЛНИ ВНОСКИ, ОСИГУРИТЕЛНИЯ СТАЖ, ОСИГУРИТЕЛННИЯ ДОХОД
ПРАВА НА ОСИГУРЕНИТЕ ЛИЦА – ПАРИЧНИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ И ПОМОЩИ, ИЗПЛАЩАНИ ОТ НОИ
КОДЕКС ЗА СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ И НАРЕДБИ, СВЪРЗАНИ С ПРИЛАГАНЕТО МУ
ЗАКОН ЗА ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ
НАРЕДБА № Н-8 от 29 декември, 2005 г. за съдържанието, сроковете, начина и реда за подаване и съхранение на данни от работодателите, осигурителите за осигурените при тях лица, както и от самоосигуряващите се лица
ИЗИСКВАНИЯ НА НОИ и НАП, СВЪРЗАНИ С ПОДАВАНЕТО НА ДОКУМЕНТИ И ДАННИ – СРОКОВЕ
ВНАСЯНЕ НА ОСИГУРИТЕЛНИТЕ ВНОСКИ – СРОКОВЕ
ОСИГУРЯВАНЕ НА БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА И НА ЧУЖДЕНЦИ В БЪЛГАРИЯ – Регламент 883/2004
РЕГИСТРАЦИЯ НА ТРУДОВИЯ ДОГОВОР
РАЗЛИКА МЕЖДУ ТРУДОВ И ГРАЖДАНСКИ ДОГОВОР
НАКАЗАНИЯ, САНКЦИИ, ГЛОБИ ПРИ НЕСПАЗВАНЕ НА ТРУДОВОТО И ОСИГУРИТЕЛНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО
ОБСЪЖДАНЕ НА КОНКРЕТНИ КАЗУСИ ПО ЖЕЛАНИЕ НА ПРИСЪСТВАЩИТЕ
Лектор: Аспасия Петкова – консултант по социално и здравно осигуряване. Работила като директор в ЦУ на НОИ, зам. директор в ЦУ на НАП, гл. експерт в МТСП. С дългогодишен опит в областта на социалното и здравното осигуряване
С цел да бъдем максимално полезни по време на обучението Ви, молим да ни изпратите въпросите, на които желаете лекторите да обърнат специално внимание на посочения адрес: skf2004@dir.bg
• При набиране на минимум 10 участника се осигурява лектор.
Виена е град, който много обича Коледа и Коледа много го обича. Безброй светлинки, блестящи топки, елхи, гирлянди и хиляди усмихнати лица по улиците. Там ви очакват и многобройните Коледни базари, където пазарувато и „празнувато“ на Коледа започват още от 1-ви декември. За греяното вино няма да ви говорим, то се пие, не се обсъжда.

Ден 1
Отпътуване от София в 16:00 ч. от Алескандър Невски”” по маршрут Белград – Будапеща – Братислава – Прага. Нощен преход.

Ден 2
Пристигане в Прага – градът на 100-те кули. Ако в момента на пристигане на групата в хотела има свободни стаи групата ще може да бъде настанена. Стандартното настаняване по закон в туризма се осъществява след 14:00ч. Настаняване в хотела. – Панорамно-пешеходна обиколка на Прага – Храдчани – Пражки храд – седалище на Президента, комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедрала „Свети Вит”, Златната уличка с дома на Кафка и кулата „Далиборка”, използвана в миналото като затвор, Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти, Старе Место – старият градски часовник с Кметството. Свободно време за разходка в центъра на Златния град.Нощувка.

Ден 3
Закуска. 07:00 – 7.30ч. Закуска. По желание в 07,30 ч. еднодневна екскурзия до столицата на Саксония, известна като „Флоренция на Елба” – гр. Дрезден /доплащане 40 лв. – включва транспорт, пътни такси, местен екскурзовод и обиколка в Дрезден и градчето Майсен/. Пристигане в градчето Майсен, известно с производството на прочутия майсенски порцелан. Посещение на порцеланова фабрика, датираща от 1710 година, дело на саксонския владетел Август Силни – днес музей. Обиколка с местния екскурзовод в старата част на града. По желание посещение на бароковия дворец „Цвингер”, прочут с Музея на порцелана, Оръжейния музей и една от най-богатите картинни галерии в света, известна с шедьовъра на Рафаело – „Сикстинската Мадона” /входната такса за комплекса не е включена в цената/. Връщане в Прага вечерта. Нощувка.
Ден 4
Закуска. 07:00 – 08:00ч. Свободно време или екскурзия по желание – еднодневна екскурзия до Карлови Вари – един от най-привлекателните курорти в света, невероятна комбинация от лечебна вода, природа и старинна архитектура. Връщане в Прага. По желание в 18,00 ч. – разходка с корабче по р. Вълтава, с включена вечеря, без напитки. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5
Закуска.07:00 – 08:00ч. В 10ч. напускане на хотела. Отпътуване за България. По пътя Бонус – свободно време за кратка разходка в Бърно – само на няколко километра от този одухотворен и величествен град, на 2 декември 1805 г. се е състояла „битката на тримата императори”. Свободно време за разходка в центъра. Отпътуване за България в 17.00 ч. Нощен преход.

Ден 6 Пристигане в София около обяд.
Цена 398 лв
ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
Семинарна такса
транспорт с лицензиран туристически автобус по маршрут София – Прага – София;
3 нощувки със закуски в хотел *** в Прага
Посещение на Бърно и свободно време за разходка и снимки в центъра на града;
Медицинска застраховка за 2 000 евро с Асистанс;

Водач представител от фирмата организатор;

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:
Разходи от личен характер;
Еднодневна екскурзия до Дрезден и Майсен – 40 лв при мин 40
туристи
Еднодневна екскурзия до Карлови вари -30 лв при мин 40 туристи
Начин на плащане:
Депозит – 120 лв. на човек при записване до 28.02.14
Доплащане до 10.04.2014.

1 Коментар по “Златна Прага – Дрезден –Майсен – Карлови Вари”

 1. Даря Тимнева каза:

  Здравейте,

  интересувам се от семинара „Златна Прага – Дрезден –Майсен – Карлови Вари“ – 30.04-05.05.2014г. дали има свободни места?
  Докога трябва да се внесе сумата, сметка и телефон за връзка с Вас?

  Благодаря Ви предварително!

  Поздрави,
  Даря Тимнева

Напишете коментар